EOSY vaart!

Een speciale gelegenheid vieren op een boot? Bij EOSY kan dat! Lees hieronder verder naar ons allereerste evenement op een boot..

Boot evenement, vieren op het water, high tea, borrel, feest

EOSY x BORRELVLOOT juni ‘24

Ben je op zoek naar een unieke en onvergetelijke manier om jouw volgende evenement te vieren? Zoek niet verder! Wij zijn enthousiast om onze nieuwste samenwerking aan te kondigen: exclusieve evenementen op de toffe boten van Borrelvloot.

Een onvergetelijke ervaring op het water

Om EOSY haar 2 jarig bestaan te vieren ging ik samen met vriendinnen heerlijk varen door de Groningse grachten. Tegelijkertijd was dit een pilot voor een mogelijke samenwerking tussen EOSY en Borrelvloot. We stapten aan boord waar een prachtig gestylde tafel klaar stond. In de kleuren van Borrelvloot en EOSY (oranje en lichtroze). Met heerlijke hapjes en drankjes werden wij ontvangen. We hadden een gezellige playlist uitgekozen met zomer vibes. Het zonnetje scheen heerlijk en het was zeker gezellig om zo bij te kletsen en het 2 jarig jubileum van EOSY te vieren! Natuurlijk hoorde daar ook prosecco bij en heerlijke tompoucen met ons logo. Het was een mega gezellige vaart en volgens ons ook zeker geslaagd als samenwerking!

Een Kick-off met klasse

Onze samenwerking met Borrelvloot hebben we door onze geslaagde eerste ervaring inmiddels gelanceerd! Bekijk onze video op Instagram @eosythebrand of @borrelvloot.

Wat kun je nu verwachten?

Of je nu een verjaardagsfeest, bedrijfsuitje, bruiloft of gewoon een gezellig samenzijn plant, EOSY en Borrelvloot bieden de perfecte setting. Hier is wat je kunt verwachten:

  • Prachtige Tafelstyling: EOSY zorgt ervoor dat de tafel voldoet aan prachtige tafelstyling in een bijpassend thema. Met oog voor detail en een passie voor esthetiek creëren we een sfeer die past bij jouw thema en wensen.

  • Heerlijke hapjes en drankjes: Geniet van heerlijke hapjes naar keuze (High tea, borrel of een lunch) en verfrissende drankjes, zorgvuldig samengesteld om jouw gasten te verrassen en te verwennen.

  • Sfeervolle muziek: Laat je meevoeren op de gezellige muziek die perfect aansluit bij de stemming van je evenement. Of je nu houdt van rustige achtergrondmuziek of liever de dansvloer opgaat, wij zorgen voor de juiste toon of je mag zelf aansluiten op de box!

Boek nu jouw unieke beleving!

De boten van Borrelvloot zijn nu beschikbaar voor boekingen via EOSY. Elke gelegenheid wordt een speciale herinnering, waarbij onze expertise in evenementen & styling samensmelt met de unieke charme van een varend gelegenheid.

Wil jij jouw volgende evenement transformeren in een onvergetelijke beleving? Neem contact met ons op en ontdek de mogelijkheden. We kijken ernaar uit om samen met jou een schitterend evenement op het water te creëren!

Over EOSY

EOSY Event Organization & Styling staat bekend om het creëren van evenementen die zowel stijlvol als onvergetelijk zijn. Met oog voor detail en een passie voor perfectie zorgen wij ervoor dat elke bijeenkomst een unieke ervaring wordt. Onze samenwerking met Borrelvloot is de perfecte uitbreiding van ons aanbod, en we kunnen niet wachten om jou aan boord te verwelkomen.

Sluit je aan bij de EOSY x Borrelvloot ervaring!

Laat jouw volgende evenement schitteren op het water met EOSY en Borrelvloot. Vaar mee en creëer herinneringen die een leven lang meegaan. Boek vandaag nog jouw vaartocht en beleef het zelf!

Ahoy, tot snel!

Rianda (EOSY) & Reinder (Borrelvloot)

Next
Next

Picknick & Cabrio rijden