LOVABLE Launch Picknick

Wat is een betere manier om je nieuwe collectie te lanceren dan met een high tea picknick? Een picknick in een hele lieve, roze styling georganiseerd voor Zanet, eigenaresse van Lovable. Lees verder om te ontdekken hoe het ging!

Niet alleen was het zo maar een High Tea Picknick - de nieuwe collectie van Lovable by Maria werd gelanceerd! De nieuwe collectie werd gepresenteerd op de menukaart en de gasten konden dit ook live bekijken. Als de styling niet al cute genoeg was had Zanet er zelf nog zelfgemaakte croissantjes met mascarpone en aardbeien aan toegevoegd, heerlijk!

Daarnaast deden ze nog een activiteit: canvas tekenen. Zanet vroeg haar gasten “What makes you Lovable.” de leukste tekeningen werden getekend, er werd gelachen & het was ontzettend gezellig!

“EOSY Events, who are amazing in organizing and styling events, sprinkled their fairy dust and turned the cozy corner in park into a dreamy space. A big shoutout to EOSY Events for nailing the palette selection and creating an ambiance that truly reflected the uniqueness of LOVABLE.” - Zanet from Lovable

Previous
Previous

Picknick & Cabrio rijden

Next
Next

21 diner: All around the world